keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Mitä kuuluu?

En todellakaan ostele usein cd-levyjä, vaikka laaja levyvalikoima onkin yksi haaveistani. Täydellinen valikoima vähän kaikkea sekä täydellinen ja tyylikäs levyille sopiva hylly, joka suojaa levyjäni pahalta maailmalta. Ah... ja tietysti vinyylilevyjäkin täytyisi olla, tietysti. Ooo...

Tänään en kuitenkaan enää malttanut, joten piipahdin nopeasti levykaupassa ja kävin ostamassa Karri Koiran K.O.I.R.A levyn. Tämä ostos on vain jotenkin huvittava, enkä edes tiedä miksi. Halusin "laajentaa" levyvalikoimaani jollain uudella ja jollain erilaisemmalla. Oli myös mukavaa ostaa kerrankin kotimaista musiikkia. Vähän discoa, vähän rnbtä, vähän jotain muuta. Levyssä on varmaankin parasta se, ettei musiikki ole oikein mitään selkeästi. Hyvä ja rento tunnelma, mikä luo toivoa kesänkin saapumisesta.

Alkukeväälle vain sopii jotenkin tällaisten energiaa tuovien kappaleiden kuunteleminen. Tästä päästäänkin sitten myös tämän päivän kappaleeseen, joka ei ole Koiraa. Läheltä liippaa, mutta ajassa täytyy mennä hieman taaksepäin. Löysin kappaleen ja musiikkivideon muistaakseni viime joulukuussa ja siitä saakka kappale videoineen on saanut toimia piristeenä synkkinä ja tylsinä päivinä. Aika svengaavaa, vapautunutta ja rentoa tunnelmaa.

Vuoden 2013 avaa kappale... :

Tadaa!

Vähäiset äänet - Paskaaks tässä






Tämä kappale pakottaa minut kuuntelijana leikkimään räppäriä ja juoksemaan sanoitusten perässä kieli solmussa. Tälle kirjoittajalle etenkin Thono Slowknown osuus iskee, mutta niinpä iskee muutkin osuudet! Tunnelmaa keskiviikolle 2.1.2013. Woooo!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti