sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Private

Vuoden toiseksi viimeinen päivä ja ilta on mennyt kuunnellessa Tina Turneria kokoelmalevyn verran. Parempaa musiikkia tähän hetkeen en olisi voinutkaan keksiä.

Ajoittain olen niin lopen kyllästynyt kuuntelemaan klassikkoartistien joka suunnalta puhkikulutettuja kappaleita, mutta sitten kun päädyn niitä kuuntelemaan voinkin vuorostaan ihmetellä sitä, miksen kuuntele enemmänkin tätä musiikkia. Turnerin kappaleissakin on uskomatonta voimaa ja välillä kun ponnarin heiluttelulta ehdin, saatan keskittyä kappaleen sanoituksiinkin. En aina innostu erikoisemmista lauluäänistäkään, mutta Turner on listallani ehdottomasti vain positiivinen poikkeus.

Vaikken Radio Novaa kuuntelekaan omalla ajalla, niin väistämättä yhdistän tämän seuraavan kappaleen heidän kanavaan. Käydessäni aikoinaan ahkerasti (mh... ahkerasti joo...) kuntosalilla jouduin kuuntelemaan siellä aina Novaa ja tämä salaperäinen kappale tuli joko ihan ns. "pyytämättä" tai sitten jonkin kuulijan toiveesta. Kappalehan on siis hyvä, mutten varmaan pääse koskaan eroon tästä mielleyhtymästä.

Seuraavaksi siis salaperäisen kappaleen live-veto:


Tina Turner - Private Dancer
http://www.youtube.com/watch?v=uSELVHil3Xw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti