maanantai 1. lokakuuta 2012

Tulevaisuus

Voisin tutustua nykyistä aktiivisemmin niin uusiin artisteihin että nykyisten artistien uuteen tuotantoon. Voisin myös kuunnella taas enemmän radion YleX -kanavaa iltaisin, jolloin kanavalla soitetaan erilaisempia ja juurikin uusia kappaleita. Pyörin todella helposti samojen artistien tuotannon parissa pitkän aikaa, kunnes koen pakottavan tarpeen etsiä jotain uutta tuomaan vaihtelua.

The Killers ei tietenkään ole enää uusi ja tuntematon. Minua on aina vähän harmittanut kun en ole oppinut kuuntelemaan tätä bändiä, koska pidän todella paljon sen ulkoisesta tyylistä ja musiikkivideot on ajateltu aina loppuun saakka. Tietyt kappaleet ovat todella hyviä, mutten ole vielä kokenut sellaista tunnetta, joka saisi minut etsimään lisää ja lisää bändin tuotantoa.

Vähän aikaa sitten luin kuitenkin enemmän The Killersin laulajasta Brandon Flowersta. Hänen mormonisminsa on minulle yllätys ja aluksi hieman kavahdinkin sitä. Olinhan kuvitellut miehen vähemmän "hyväksi" ja kaikeksi muuksi kuin vahvasti uskonnolliseksi. Minua kiinnostaisi tietenkin kovasti kuulla enemmänkin miehen näkemyksistä, mutta jokaiselle kait suotakoon yksityisyytensä(?).

Kieltämättä tämä uskonnollisuuden ja rockmusiikin yhtälö tekee itselleni The Killers bändistä hitusen kiinnostavamman vaikkei ainoaa laatuaan tällainen yhtälö maailmassa olekaan. Rockbändin solisti on ns. kunnon kansalainen. Odotan mielenkiinnolla tuleeko tästä kokoonpanosta jotain vieläkin suurempaa vuosien saatossa. Tämä kuulostaa hullulta ja typerältä, mutta eikö tällaiset suuret kontrastit yleensä tee tietyistä artisteista niitä tähtiä, jotka jäävät elämään?

Kerrankin uutta:

The Killers - Runaways
http://www.youtube.com/watch?v=2LOeImx0kW4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti