torstai 5. heinäkuuta 2012

Ajatus

Olen pyöritellyt mielessäni miten lähtisin selkeimmin tutustumaan musiikin eri vuosikymmeniin. Kirjasto saa auttaa minua tässä, mutta päälähteeksi tieto luultavasti pohjautuu internettiin. Haluaisin oman kiinnostukseni vuoksi kirjata eräänlaiset pienet muistiinpanot ja saada siten toivottavasti kokonaisemman kuvan musiikista ja sen monista tyyleistä

Tiedon etsintä lähteekin 1900-luvulta ja etenkin ensimmäiset vuosikymmenet kiinnostavat musiikillisesti. Niistä tiedän vähemmän kun taas 80 -luvun musiikista tunsin katsovani viime kesän aikana useita dokumentteja. Kun nämä vuosikymmenet olen käynyt läpi niin voisin uskaltautua etsimään tietoa myöhemmiltäkin ajoilta.

Saa todellakin nähdä miten suunnitelmani toteutuvat. Aikarajaa en itselleni laita ja tiedonjyväset saavat putkahdella tänne milloin haluavat. Toivon tiedon olevan oikeaa ja ehkä voisin oppia tässä ohella muutenkin lisää historiasta. Sehän olisi aika jännää se!

Kirjoitus loppuu tällä kertaa ehkäpä melko kliseisellä kappaleella, mutten voi itselleni mitään kun huomasin kappaleen tässä yhteydessä.

Yhden ajan tähti, jonka musiikki kantaa nykyäänkin.

Frank Sinatra - That's Life

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti