sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Power, Phau!

Kun kuluneen viikon aikana televisiossa on näytetty pari Spice Girls aiheista tallennetta ja yhtenä päivänä nimipäiväänsä ovat viettäneet kaikki Suomen Sointu -nimiset, tunsin minäkin jo tarpeen tulla raapaisemaan tänne jotain kevyttä muistoksi lokakuusta.

En minä siis muuta tänne nyt raapaisekaan kun seuraavan konserttitaltioinnin tyttöporukalta Girls Aloud. Tämä on sellainen porukka, joka ei voita Spaissareita, mutta on vahva kakkonen. Toimivia popkappaleita löytyy ja ehkäpä määrällisesti enemmän kuin maustetytöillä. Loppujen lopuksi Spaissareilta löytyy silti ne tietyt klassikot, joille ei löydy vertaistaan ja tämä vertailu on siksi ehkä vähän turhaa. 90-luku ja sen aikainen tyttöenergia on kokonaisuudessaankin jotain sellaista, mitä ei varmaan enää koskaan tule olemaan. Näin 90-luvun pikkutytön silmien kautta katsoen, maailma oli silloin parempi.

Nostalgiasta tähän päivään. Siispä Girls Aloud ja Ten The Hits Tour:



Mutta älkää unohtako nostalgian voimaakaan. Toiselle tunnille voi laittaa taustalle soimaan oikean ja alkuperäisenkin. Live In Istanbul 1997 ! :
http://youtu.be/X2NO-ZdJg4U

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti