keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Lomaa odotellessa

Todellinen ihme on meneillään kun en ole saanut vielä kulutettua Spotifyn kuuntelurajaa viikonkaan jälkeen, olikohan sitä rajaa enää sittenkään(?). Odotankin suurella jännityksellä, milloin kappale jää kesken. Olen koittanut olla kuitenkin hyvin tarkka siinä, etten kuuntelisi "turhaan" mitään Spotifyn puolella ja edelleen YouTube soikin usein.

Musiikin pysäyttävät mainokset ovat alkaneet jo ärsyttämään enemmän ja tekisi mieli kuunnella enemmänkin ihan vain Spotifyn puolella. Jotkut hakuni eivät ole antaneet mitään ja mietinkin löytyisivätkö ne sitten edes maksullisesta puolelta.

Tämän blogini pitämisen myötä olen saanut kyllä todeta, että taidan olla melko piintynyt perusklassikoihin sen sijaan, että etsisin jatkuvasti jotain uutta. Uutta etsiessään sitä vaan jostain syystä eksyy kuuntelemaan esimerkiksi tätä tekstin alapuolelta löytyvää...hmph...niin raikasta kappaletta. Joululaulut eivät siis vielä soi täällä, josko ollenkaan. Ehkä kuitenkin edes yhden voin sitten viimeistään aattona tännekin laittaa muistoksi blogin pitämisestäni.

Marvin Gaye - What's Going On
http://www.youtube.com/watch?v=H-kA3UtBj4M

... ja tätä kappaletta ei voi edes kuvailla, niin hyvää se on!

" Mother, mother
Everybody thinks we're wrong
Oh, but who are they to judge us
Simply because our hair is long
Oh, you know we've got to find a way
To bring some understanding here today "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti