perjantai 29. kesäkuuta 2012

Raikasta!

Tämän päivän musiikkina oli tarkoitus soida Roots Manuvan kappale Let The Spirit. Sen aika saa kuitenkin odottaa ja painan nyt muistiin uuden löytöni, Mop Mop.

Olen toivonut löytäväni jotain tämän tyylistä ja nyt taidan olla oikeillä jäljillä. Musiikki elää ja vie kuuntelijan mukanaan eri maailmoihin. Seuraavaksi soiva kappale Destination vie mieleni takaa-ajokohtaukseen ja jonnekin syvään, missä itsekin koen kilpailevani aikaa vastaan.

Mop Mop - Destination




Ensikuuntelulla seuraavana soiva Jazzdancer vie taas enemmänkin sarjakuvamaailmaan tai muuten vain leikittelevämpään suuntaan. Ei vaan kävelykaduille!

Mop Mop - Jazzdancer


Lainaukset yhtyeen kotisivuilta taas kertovat seuraavaa:
http://www.mopmop.com/biography/

Andrea Benini (born March 14, 1977), also known as Mop Mop is a musicianmusic producer and composer from , CesenaItaly. He has worked in jazzfunk and club music.


As of 2005, his current project is Mop Mop, a funk/afro/jazz mix including musicians Alex Trebo on piano, Pasquale Mirra on vibraphone, Guglielmo Pagnozzi on sax, Bruno Briscik on bass and Danilo Mineo on percussions. 


 Mop Mop debut album “The 11th Pill” was released by Tam Tam Studio in 2005


In 2012 Mop Mop achieve the international film business as part of Woody Allen‘s “To Rome With Love” soundtrack with the song ” Three Times Bossa “, composed by Andrea Benini/Alex Trebo and produced by Tam Tam Studio.



Kokonaisuudessaan kiinnostava projekti. Innostuneena, mutta samalla haikeana harmittelen vain miten saisimme tällaisen musiikin soimaan enemmän radiossakin ja päiväsaikaan. Yleisesti ihan vain laajemmin kuultavaksi.

Haikeus saa kuitenkin nyt jäädä taka-alalle ja tutustuminen uuteen musiikkin saa viedä voiton. Mop Mop!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti